Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Σε επαναληπτικό η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2015 20:01
Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς οι «κόκκινοι» έμειναν στο 0-0 με την Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ» και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Ίγουντ Παρκ».

Ισόπαλο 0-0 έμεινε το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν στο «Άνφιλντ» και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας θα κριθεί πλέον στον επαναληπτικό του «Ίγουντ Παρκ».

Πολύ καλή εμφάνιση από την Μπλάκμπερν η οποία εγκλώβισε την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και μάλιστα είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Γκεστέντ (13’, 31’) για να πάρει προβάδισμα.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι στο 19’ σε μαρκάρισμα πάνω στον Λαλάνα, ενώ στο 34’ ο Κόλο Τουρέ κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Ιστγουντ να αποκρούει το σουτ του Στάριτζ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Μπλάκμπερν «άγγιξε» το γκολ, με τον Μινιολέ να αποκρούει εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Μπαπτίστ στο 48’, κρατώντας το μηδέν.

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή η οποία έφτασε μέχρι και το 70%, ωστόσο παρά την υπεροχή της, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μπλάκμπερν, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε, και η πρόκριση θα κριθεί σε επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Ίγουντ Παρκ».

Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο στο ξεκίνημα του αγώνα ο Μάρτιν Σκτρελ, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο έδαφος και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σε επαναληπτικό θα κριθεί η πρόκριση και στο ζευγάρι Μπράντφορντ-Ρέντινγκ (0-0), ενώ θέση για το «Γουέμπλει» έχει κλείσει ήδη η Άστον Βίλα μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Τη Δευτέρα διεξάγεται ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ και ύστερα θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.