Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βαλβέρδε κέρδισε τη Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βαλβέρδε κέρδισε τη Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 20:52
Με γκολ του Αντούριθ, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 1-0 την τραγική Ρεάλ στο «Σαν Μαμές» και έδωσε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να ανέβει μόνη στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Κυριακή τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, η Μπιλμπάο κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ στο «Σαν Μαμές» και υποχρέωσε τη «βασίλισσα» σε δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1-1), με αποτέλεσμα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να κινδυνεύει να χάσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία της Πριμέρα.

Το γκολ της νίκης για τους Βάσκους πέτυχε στο 26’ με εξαιρετική κεφαλιά ο Αντούριθ, έπειτα από ωραία σέντρα του Ρίκο.

Απογοητευτική εμφάνιση για τη Ρεάλ, η οποία δεν μπόρεσε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που «κλείδωσε» τους παίκτες του Αντσελότι και πήρε δίκαια τη νίκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αντούριθ στο 75’ για να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τη «βασίλισσα» ήρθε στο 29’ όπου ο Ιραιθόθ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπέιλ, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Ουαλός λίγο έλλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι από τα 40 μέτρα!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.