Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Τεσσάρα πριν το ντέρμπι (video)

Football League: Τεσσάρα πριν το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 21:33
Εμφατική νίκη με 4-0 κόντρα στην Ερμιονίδα πήρε η ΑΕΚ, κάνοντας ιδανικό «ζέσταμα» ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ανάκογλου (37’), Ντούνης (43’), Αραβίδης (64’) και Ντακόλ (90+2’) τα γκολ της «Ένωσης».

Χωρίς να πιάσει φουλ ρυθμούς, η ΑΕΚ κέρδισε άνετα με 4-0 την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παρότι ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ώστε να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε. Η «Ένωση» είχε τον απόλυτο έλεγχο και σημείωσε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο 17’ όταν το δυνατό σουτ του Ρόβα χτύπησε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 25’, η ΑΕΚ είχε τριπλή ευκαιρία με δύο σουτ του Ντούνη και ένα του Ανάκογλου τα οποία εξουδετέρωσε ο Πονηρός και τελικώς στο 37’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Πονηρός απόκρουσε ασθενώς και ο Ανάκογλου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Έξι λεπτά μετά η ΑΕΚ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, με τον Ντούνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κολόκα και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, νικώντας με πλασέ τον γκολκίπερ της Ερμιονίδας.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» προτίμησαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν ακόμα δύο γκολ. Στο 64’ ο Αραβίδης με «κεραυνό» «έγραψε» το 3-0, φτάνοντας τα 14 γκολ (ρεκόρ καριέρας), ενώ στο 90+2’ ο Ντακόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΕΚ: Βούρας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γεωργέας, Ρόβας, Ανάκογλου (57’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα (73’ Ντακόλ), Μάνταλος (62’ Κορδέρο), Ντούνης, Αραβίδης

Ερμιονίδα: Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Δωματάς, Όμο, Τούτοριτς, Ταπέ, Σβόγιτς (60’ Συμελίδης), Βλαχόπουλος (67’ Τσακόν), Μηλιώτης, Παβίσεβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.