Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 21:56
Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναικός ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο. Προηγήθηκαν με Κοκόριν (40’) και Ιόνοφ (49’) οι Ρώσοι, μείωσαν με τον Ντίνα (63’) οι «πράσινοι» οι οποίοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα την προσπάθεια για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τη Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» δημιούργησαν τις πρώτες δύο μεγάλες φάσεις του αγώνα με κεφαλιά του Μέντες (20’) και σουτ του Πράνιτς (22’), ωστόσο στη συνέχεια η Ντιναμό πήρε τον έλεγχο, είχε δοκάρι στο 28’ με σουτ του Ντζούτζακ και τελικώς κατάφερε να προηγηθεί στο 40’ με γκολ του Κοκόριν, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Κοτσόλη για το 1-0 των Ρώσων.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Ιόνοφ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Νομπόα σημάδεψε το δοκάρι των «πρασίνων» για να δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τον Ντίνα να μειώνει με κεφαλιά στο 63’ έπειτα από φάουλ του Νάνο! Το γκολ έδωσε… φτερά στην ομάδα του Αναστασίου η οποία απείλησε με σουτ των Δώνη (64’, 74’) και Καρέλη (72’) για την ισοφάριση, με το 2-1 υπέρ της Ντιναμό όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός (75' Πέτριτς), Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Κλωναρίδης (57' Δώνης), Ντίνας, Καρέλης.

Ντιναμο Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μανόλεφ, Σάμπα, Ντούγκλας, Μπούτνερ (68' Γκρανάτ), Νομπόα, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Ντούτζακ, Κουράνι, Κοκόριν (88' Χουμποκτσάν).

Έτσι η Ντιναμό Μόσχας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με την Αιντχόβεν, η οποία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκ Ντε Γιονγκ στο 25ο λεπτό κέρδισε με 1-0 την Εστορίλ στην Ολλανδία.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ντιναμό Μόσχας 3
2. Αιντχόβεν 3
3. Εστορίλ 0
4. Παναθηναϊκός 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.