Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μάγκατ από τη Φούλαμ

Τέλος ο Μάγκατ από τη Φούλαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 20:17
Παρελθόν από τον πάγκο της Φούλαμ αποτελεί και επίσημα ο Φέλιξ Μάγκατ καθώς η διοίκηση αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου κάνοντας πράξη την απαίτηση των οπαδών της ομάδας μετά το καταστροφικό ξεκίνημα των Λονδρέζων στην Τσάμπιονσιπ.

Παρά τις υψηλές βλέψεις της Φούλαμ για άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, η καταστροφική εκκίνηση της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ (τελευταία με μόλις 1 βαθμό σε 7 αγωνιστικές) ανάγκασε τη διοίκηση να λύσει τη συνεργασία της με τον Φέλιξ Μάγκατ.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον πρώην προπονητή των Μήτρογλου, Καραγκούνη και μέχρι πρότινος του Σταφυλίδη, με τον κόσμο της ομάδας να ζητούσε από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές την απόλυση του Γερμανού τεχνικού.

Τελευταίο παιχνίδι του Μάγκατ στον πάγκο της Φούλαμ ήταν η χθεσινή ήττα με σκορ 5-3 από την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ να σημειωθεί πως καθήκοντα υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Κιτ Σίμονς.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αρκετές αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν αυτή τη στιγμή τον Άλαν Πάρντιου της Νιούκαστλ ως το πρώτο φαβορί για τη θέση!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.