Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλάμπα: «Ο διαιτητής φοβόταν τον Ιμπραίμοβιτς» (video)

Αλάμπα: «Ο διαιτητής φοβόταν τον Ιμπραίμοβιτς» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2014 15:42
Για φόβο να δείξει κόκκινη κάρτα στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κατηγόρησε τον διαιτητή του Αυστρία-Σουηδία ο Ντάβιντ Αλάμπα για την αγκωνιά του άσου της Παρί στο πρόσωπο του στη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. «Είναι 1,50 -1,60μ ύψους και προσπάθησα να προστατέψω την μπάλα με τον αγκώνα μου» η εξήγηση του Ζλάταν!

Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στο παιχνίδι της Αυστρίας με τη Σουηδίας.

Ο επιθετικός της Σουηδίας χτήπησε με τον αγκώνα το πρόσωπο τον Ντάβιντ Αλάμπα, με τον παίκτη της Μπάγερν να κατηγορεί τον διαιτητή πως φοβήθηκε να δείξει κόκκινη στον άσο της Παρί:

«Για μένα είναι κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής φοβόταν τον Ζλάταν», σχολίασε ο Αλάμπα, με τον Ιμπραίμοβιτς να είχε άλλη άποψη:

«Ο Αλάμπα ήρθε πάνω μου δύο φορές και την τρίτη προσπάθησα να προστατέψω την μπάλα με τον αγκώνα μου, όμως έχει 1.50μ ή 1.60μ ύψος (σ.σ 1,80μ είναι το κανονικό του ύψος). Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ φυσικά, γιατί είχε τον έλεγχο τη φάσης. Αν δεν το έκανε θα έπρεπε να τιμωρηθώ με 40 αγωνιστικές…», δήλωσε ο Ζλάταν.

Η φάση:



Και εδώ η φοβερή αντίδραση του Ζλάταν στο… αγγιγμα του Οκότιε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.