Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βελλής: «Με πλησίασε ο Ολυμπιακός για δανεικό και προπονητή»

Βελλής: «Με πλησίασε ο Ολυμπιακός για δανεικό και προπονητή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2014 13:35
Στη δημοσιότητα βγήκε απόσπασμα από την ένορκη κατάθεσή του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή ο οποίος υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός του πρότεινε τον δανεισμό ποδοσφαιριστή, αλλά και την πρόσληψη συγκεκριμένου τεχνικού.

Βολές κατά της ΕΠΟ και του Ολυμπιακού περιλαμβάνει η ένορκη κατάθεση του Σταμάτη Βελλή.

Η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την ένορκη κατάθεσή του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός του πρότεινε δανεισμό ποδοσφαιριστή αλλά και την πρόσληψη συγκεκριμένου τεχνικού που ήταν παλιός παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί πεποίθησή μου είναι ότι η σωτηρία ή ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την αγωνιστική της συμπεριφορά, αλλά κατά την άποψή μου από μια ομάδα ανθρώπων που διοικεί ουσιαστικά την ΕΠΟ και συγκεκριμένα από τους Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Προύντζο κ.α, οι οποίοι δίνουν εντολές σε διαιτητές, όπως τους Αμπάρκιολη και Κάμπαξη κ.α, να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός με την πολιτική του δανεισμού των παικτών, αν και νόμιμη, δημιουργεί σχέσεις και υποχρεώσεις με ομάδες που ωφελούνται όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης και ο Πανιώνιος.

Το προηγούμενο καλοκαίρι μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό να αποκτήσουμε ως δανεικό πολύ γνωστό και ιδιαίτερα ικανό ποδοσφαιριστή που άνηκε στον Ολυμπιακό, καθώς και να προσληφθεί από τον Απόλλωνα προπονητής της επιλογής του Ολυμπιακού, παλιός παίκτης αυτής της ομάδας. Απέρριψα αυτές τις προτάσεις επειδή επιθυμούσα να αποφευχθεί σχέση εξάρτησης της ομάδας μου από τον Ολυμπιακό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.