Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδόπουλος: «Γιατί όχι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ;»

Παπαδόπουλος: «Γιατί όχι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2014 01:01
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα του ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος όπως δήλωσε μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό με τον Αιγινιακό (3’ Περέιρα, 62' Ναουτσέφσκι), με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα ο έμπειρος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως θα παίξει όπου του ζητήσει ο προπονητής του:

«Θέλω πολύ ένα πρωτάθλημα, γιατί όχι να μην το πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ; Δεν θέλω να πω κάτι για τις άλλες προτάσεις που είχα, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ».

«Ο προπονητής ξέρει. Έκανα προπονήσεις μόνος όλο το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζομαι μόνο λίγο χρόνο για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να με γνωρίσουν. Θα παίξω όπου μου ζητηθεί, πάντα νιώθω έτοιμος, το θέμα είναι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο».

«Θέλω πολύ να παίζω. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Για εμάς ήταν καλό να πάρουμε ρυθμό και να μείνουμε σε ένταση αγώνα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.