Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νασρί: «Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι αντίπαλοι της Σίτι για το πρωτάθλημα»

Νασρί: «Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι αντίπαλοι της Σίτι για το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2014 00:38
Την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί ως τους κύριους αντιπάλους της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Σαμίρ Νασρί.

Εκτός της διεκδίκησης του τίτλου έθεσε τη Λίβερπουλ ο Σαμίρ Νασρί ο οποίος δήλωσε πως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι άμεσοι αντίπαλοι της Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς όμως να μην υπολογίζει την Άρσεναλ:

«Πιστεύω πως οι δύο κύριοι ανταγωνιστές μας θα είναι οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι έκανε κάποιες καλές μεταγραφές και τον Φάμπρεγας. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Τον ξέρω επειδή ήμουν μαζί του στην Άρσεναλ. Επίσης απέκτησαν τον Ντιέγκο Κόστα που είναι πολύ επικίνδυνος στην επίθεση», δήλωσε ο Νασρί και πρόσθεσε:

«Η Γιουνάιτεντ έχει έναν νέο προπονητή, έχει ενισχυθεί και δεν έχει κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επομένως περιμένω πως θα επιστρέψουν δυνατότεροι. Αλλά και η Άρσεναλ μπορεί να είναι εκεί. Έφερε παίκτες σαν τον Σάντσες που θα την κάνουν δυνατότερη».

Όσο για τη Λίβερπουλ, τόνισε: «Η Λίβερπουλ θα τα βρει δυσκολότερα, επειδή έχασαν τον Σουάρες και θα παίξουν και Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως θα είναι διαφορετικό γι' αυτούς. Την περυσινή σεζόν είχαν μόνο την Πρέμιερ Λιγκ τους τελευταίους μήνες και τους έδωσε ένα μεγάλο προβάδισμα, επειδή οι παίκτες πήγαιναν στα παιχνίδια πιο φρέσκοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.