Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Έβερτον μέσω Ολυμπιακού ο Ενέν!

Στην Έβερτον μέσω Ολυμπιακού ο Ενέν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2014 17:47
Εκτός από τον Γιαννούλη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή τη Δευτέρα καθώς απέκτησε τον 18χρονο Βέλγου επιθετικού Νταβίντ Ενέν, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Έβερτον με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί να μην εξέδωσε ανακοίνωση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή τη Δευτέρα, καθώς απέκτησε τον 18χρονο Νταβίντ Ενέν από την Άντερλεχτ.

Χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε στην απόκτηση του αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο με ανακοίνωση της η Έβερτον γνωστοποίησε πως απέκτησε τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους», με τον παίκτη να προορίζεται για την δεύτερη ομάδα των «ζαχαρωτών»!

Στην Έβερτον μέσω Ολυμπιακού ο Ενέν!
Η ανακοίνωση της Έβερτον: «Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι ολοκλήρωσε τον δανεισμό του 18χρονου Βέλγου επιθετικού, Νταβίντ Ενέν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την Δευτέρα το βράδυ.

Ο Ενέν μεταγράφηκε από την Άντερλεχτ στον Ολυμπιακό, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά αμέσως μας δόθηκε δανεικός για 12 μήνες
», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Όπως είπαμε προηγουμένως είναι κάποιος του οποίου αναγνωρίσαμε το ταλέντο και σε αυτή την χρονική στιγμή να ενσωματωθεί στην ομάδα Under21».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη «Daily Mail», η Άντερλεχτ ζητούσε το ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη ωστόσο είναι άγνωστο εάν ο Ολυμπιακός έδωσε το συγκεκριμένο ποσό στην βελγική ομάδα για την απόκτηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.