Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόκκινος διάβολος» ο Φαλκάο

«Κόκκινος διάβολος» ο Φαλκάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2014 03:54
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή Κολομβιανό επιθετικό να περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινώνεται από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 28χρονος θα αγωνιστεί για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό έναντι του ποσού των 8 με 9 εκατ. ευρώ, ενώ εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θελήσει να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι θα κληθεί να καταβάλει περίπου 66 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πριγκιπάτου.

Όσο για τις απολαβές του, τα αγγλικά Μέσα έκαναν λόγο για 350.000 λίρες ανά εβδομάδα!

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και όλοι είναι προσηλωμένοι στο να την επαναφέρουν στην κορυφή. Ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ και να συμμετάσχω στις επιτυχίες της ομάδας, γράφοντας ιστορία», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Φαλκάο.

Νωρίτερα, η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ (η μεταγραφή είχε γίνει γνωστή από τις 30/8), ενώ η αγγλική ομάδα παραχώρησε στη Λέστερ τους Τομ Λόρενς (μεταγραφή) και Νικ Πάουελ (δανεικό) αλλά και τον Μάικλ Κιν στην Μπέρνλι μέχρι τον Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.