Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι και έκανε το 2x2 η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι και έκανε το 2x2 η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2014 23:55
Μεγάλη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 3-1 και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Γιόβετιτς (41’, 55’) και Αγκουέρο (69’) τα γκολ της Σίτι, μείωσε με αυτογκόλ του Ζαμπαλέτα (83’) η Λίβερπουλ.

Στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μαζί με Τσέλσι, Τότεναμ και Σουόνσι βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 3-1 την Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ» στο μεγάλο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαίας της 2ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Αγγλίας ήταν ο Γιόβετιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Λίβερπουλ και άνοιξε το σκορ στο 41’, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 55’.

Στο 61’ η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει, με τον Κομπανί να σταματάει τελευταία στιγμή τον Στάριτζ και στο 69’ ο Αγκουέρο «σφράγισε» τη νίκη της Σίτι, «γράφοντας» το 3-0.

Οι «κόκκινοι» μείωσαν στο 83’ με αυτογκόλ του Ζαμπαλέτα, ενώ ένα λεπτό μετά έχασαν τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψουν για τα καλά στο παιχνίδι, καθώς ο Λάμπερτ δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Κομπανί να σώζει σωτήρια με τάκλιν.

Έτσι, το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Λίβερπουλ να βλέπει στα τελευταία λεπτά τους Τζόνσον, Σκρτέλ και Μορένο να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τα γκολ:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.