Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι

Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2014 19:17
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους» και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο. Στα 20 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Λίβερπουλ, με τον 24χρονο Ιταλό επιθετικό να περνάει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους», επιστρέφοντας έτσι στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε από τη Μίλαν μετρώντας 30 γκολ σε 54 εμφανίσεις, ενώ οι «ροσονέρι» έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία. Είναι μια εξαιρετική ομάδα με νέους παίκτες και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ», δήλωσε ο Μπαλοτέλι ο οποίος δεν προλαβαίνει να ενισχύσει τη νέα του ομάδα στο σημερινό παιχνίδι (25/8) με την Μάντσεστερ Σίτι και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Τότεναμ την επόμενη εβδομάδα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.