Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε αλλά άρεσε κόντρα στη Ρόμα η ΑΕΚ

Έχασε αλλά άρεσε κόντρα στη Ρόμα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 22:33
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρόμα σε φιλικό-γιορτή που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, με την «Ένωση» να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. Ιτούρμπε (45+2’) και Κειτά (52’) τα γκολ των «τζιαλορόσι», μείωσε στο 85’ με πέναλτι του Ντακόλ η ομάδα του Δέλλα.

Με πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Ρόμα, ωστόσο άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και κέρδισε το χειροκρότημα από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Ντε Σάνκτις, με τον Μπαρμπόσα να απειλεί για πρώτη φορά με σουτ στο 5ο λεπτό, ενώ στο 9’ ο Ιταλός γκολκίπερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πλατέλλα.

Έχασε αλλά άρεσε κόντρα στη Ρόμα η ΑΕΚ
Ο ίδιος απείλησε ξανά με σουτ στο 11ο λεπτό, ωστόσο ο Ντε Σάνκτις δήλωσε ξανά «παρών» όπως και στο 14’ κρατώντας το μηδέν σε σουτ του Μάνταλου από το ύψους του πέναλτι, στην καλύτερη φάση της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ απείλησε ακόμα δύο φορές με τον Αραβίδη, με τη Ρόμα να ανεβάζει στη συνέχεια την απόδοση της και στο φινάλε του πρώτου μέρους πήρε προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο για τους Ιταλούς, καθώς στο 52’ ο Κειτά ξεχάστηκε από την άμυνα της ΑΕΚ και με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 65’, με τον Ζόριτς να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ντε Σάνκτις, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ: Ανέστης, Αραβίδης (64’ Ντακόλ), Ανάκογλου (79’ Μπρέσεβιτς), Κολοβέτσιος (79’ Σαρρής), Λαμπρόπουλος (79’ Σβάρνας), Μάνταλος (46’ Ζόριτς), Μπακάκης (79’ Γεωργέας), Πεταυράκης (79’ Γροντής), Πλατέλλας (58’ Ντούνης), Κορδέρο (75’ Φαγέ), Μπαρμπόσα (79’ Ρόβας)

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε (62’ Τότι), Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Ντέστρο, Αστόρι (62’ Ρομανιόλι), Φλορέντσι, Ζερβίνιο (62’ Λιάγιτς), Τοροσίδης, Εμάνουελσον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.