Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 21:29
Η Άρσεναλ προβλημάτισε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Έβερτον και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τα γκολ των Κόουλμαν (19’) και Νέισμιθ (45’), ωστόσο κατάφερε φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γκούντισον Παρκ», ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 με σκόρερ τους Ράμσει (83’) και Ζιρού (90’)!

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 83’ στην έδρα της Έβερτον, η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γκούντισον Παρκ», καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τα «ζαχαρωτά» και έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές, την ώρα που η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμεινε στους 2 με δύο ισοπαλίες (και οι δύο με σκορ 2-2).

Η Έβερτον κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Κόουλμαν (19’) και Νέισμιθ (45’ από θέση οφσάιντ).

Ωστόσο στο 83’ ο Ράμσει κατάφερε να μειώσει σε 2-1 δίνοντας… ζωή στους «κανονιέρηδες» οι οποίοι «πάγωσαν» το «Γκούντισον Παρκ» στο 90’ με τον Ζιρού να διαμορφώνει το τελικό 2-2 και να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.