Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε η Ατλέτικο (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 01:42
Με γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς στο 2ο λεπτό, η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου», κέρδισε το Σουπερ Καπ Ισπανίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ισπανία ανήκε στην Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Μπερναμπέου» κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτο μετά το 1985(9 έχει η Ρεάλ).

Οι πρωταθλητές Ισπανίας πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από ασίστ του Γκριεζμάν.

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το σήκωσε η Ατλέτικο (video)
Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Χάμες (35’) και σουτ του Μπέιλ (37’), ενώ στο 44’ ο Ραούλ Γκαρθία προσπάθησε να αιφνιδιάσει με μακρινό σουτ τον Κασίγιας ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Χάμες απείλησε με σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για την ισοφάριση, ωστόσο στην επανάληψη με εξαίρεση ένα μακρινό δυνατό σουτ του Ρονάλντο (πέρασε στο δεύτερο μέρος), η «βασίλισσα» δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Αντίθετα η Ατλέτικο είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με μεγαλύτερη την κεφαλιά του Γκαρθία στο 50’ που σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγιας.

Από τις εξέδρες είδε για μία ώρα παιχνιδιού τον αγώνα ο Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος αποβλήθηκε στο 27’, ενώ η Ρεάλ τελείωσε με δέκα παίκτες το ματς, καθώς ο Μόντριτς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Γκριεζμάν (73’ Χιμένεθ), Ραούλ Γκαρθία (90’ Νίγκες), Μάντζουκιτς (85’ Κρίστιαν Ροντρίγκεζ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (70’ Μαρσέλο), Αλόνσο, Κρόος (46’ Κριστιάνο), Μόντριτς, Χάμες (65’ Ίσκο), Μπενζεμά, Μπέιλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.