Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μπενφίκα ο Σάμαρης με ρήτρα 45 εκατ ευρώ!

Στη Μπενφίκα ο Σάμαρης με ρήτρα 45 εκατ ευρώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2014 23:12
Παίκτης της Μπενφίκα είναι και επίσημα ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο! Στα 45 εκατ. ευρώ η ρήτρα! «Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο», δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, με τον 25χρονο διεθνή μέσο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «αετούς» και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση.

Το ποσό που έβαλε στα ταμεία του ο Ολυμπιακός αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Μπενφίκα ανακοίνωσε πως έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, βάζοντας του μάλιστα ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός μέσος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.