Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα στο τελευταίο φιλικό για Ολυμπιακό (video)

Ήττα στο τελευταίο φιλικό για Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2014 23:34
Σε ένα παιχνίδι με τρία εύστοχα χτυπήματα φάουλ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του. Ερκίν (35’) και Εμρέ (81’) τα γκολ των Τούρκων, μείωσε στο 90+3’ ο Χολέμπας με φάουλ που κέρδισε ο Αφελάι.

Φιλική ήττα με 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε γνώρισε στην Τουρκία ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ ωστόσο παρουσίασαν προβλήματα στην άμυνα και δέχτηκαν δύο γκολ από απευθείας χτυπήματα φάουλ των Ερκίν (35’) και Εμρέ (81’). Ο Χολέμπας μείωσε για το τελικό σκορ με τον ίδιο τρόπο στις καθυστερήσεις μετά από φάουλ που κέρδισε ο ορεξάτος Αφελάι, που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο μαζί με τον Φορτούνη.

Καλύτερη η Φενέρ στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν στο παιχνίδι προσπαθώντας να απειλήσουν με σουτ των Κάουτ (12'), Σο (14'), Τοπούζ (20') που δεν ανησύχησαν όμως τον Ρομπέρτο.

Ήττα στο τελευταίο φιλικό για Ολυμπιακό (video)
Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη στιγμή στο 28’ με τον Κασάμι να αστοχεί με σουτ από πλεονεκτική θέση, με τη Φενέρ να απαντάει στο 32’, καθώς ο Ρομπέρτο απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα την κοντινή κεφαλιά του Σο.

Τελικώς το γκολ ήρθε στο 35’, με τον Ερκίν να νικάει τον Ισπανό πορτιέρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ Εμενίκε και Σο είχαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα της Φενέρ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στις αρχές τις επανάληψης, η Φενέρ είχε νέα μεγάλη στιγμή με τον Κάουτ για το 2-0, με τον Κασάμι να απαντάει στο 51’ με σουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τον Ντοσεβί, ο οποίος έχασε καλή στιγμή στο 70’, ενώ ο ίδιος συνεργάστηκε άψογα με τον νεοεισελθέντα Αφελάι στο 78, ωστόσο ο δεύτερος δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81’ ήρθε το δεύτερο γκολ της Φενέρ, ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά του Εμρέ, ωστόσο στις καθυστερήσεις μετά από φάουλ που κέρδισε ο Αφελάι, ο Χολέμπας με τρομερή εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (62' Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ (46' Παπαδόπουλος), Μαζουακού, Εντινγκά (46' Ντοσεβί), Μπουχαλάκης (62' Σάμαρης), Κασάμι (72' Φορτούνης), Φουστέρ (46' Σαβιόλα), Γκαζαριάν (62' Χολέμπας), Διαμαντάκος (62' Αφελάι).

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Ερκίν, Άλβες, Μπεκίρ, Μ. Τοπούζ (61’ Σερντάν), Εμρέ (84’ Σελτούκ), Μ. Τοπάλ (90+1' Μπερκαϊτσάν), Μεϊρέλες, Σο (79’ Γουεμπό), Κάουτ (61’ Άλπερ), Εμενίκε (84’ Χασάν)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.