Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ράμσεϊ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ράμσεϊ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2014 21:26
Με γκολ του Ράμσεϊ στο 90+1’, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Χάγκελαντ (35’) η Πάλας, ισοφάρισε στο 45+1’ ο Κοσιενλί.

Η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε την έδρα της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έγινε η Άρσεναλ, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο με γκολ του Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις, πήρε τη νίκη με 2-1 και παράλληλα το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Η ξαφνική αποχώρηση του Τόνι Πούλις από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας δεν πτόησε τους Λονδρέζους, οι οποίοι στέκονταν πολύ καλά στο γήπεδο και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 35’ με κεφαλιά του Χάγκελαντ!

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωσε την Άρσεναλ ο Ράμσεϊ (video)
Η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κοσιενλί, ωστόσο στην επανάληψη η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε πιο δυνατά και πίεσε τους γηπεδούχους για να ξαναπάρει το προβάδισμα, χωρίς όμως να προβληματίσει τον Σέζνι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι «κανονιέρηδες» κέρδιζαν μέτρα, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας η οποία κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά το «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 90’ ο Πάντσεον με ανόητο φάουλ στον Μονρεάλ είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε τους φιλοξενούμενος με δέκα παίκτες και ένα λεπτό μετά ο Ράμσει κατάφερε να λυτρώσει την Άρσεναλ, καθώς βρέθηκε στη σωστή θέση και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει από κοντά το τελικό 2-1 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Άρσεναλ σε πρεμιέρα από το 2009 και η 100η της ομάδας στο «Έμιρειτς» σε παιχνίδια πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.