Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… αριστερό Μαν. Γιουνάιτεντ και Φαν Χαάλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… αριστερό Μαν. Γιουνάιτεντ και Φαν Χαάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2014 16:41
Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ηττήθηκε με 2-1 από τη Σουόνσι μέσα στο «Όλντ Τράφορντ»! Κι (28’) και Σίγκουρντσον (72’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Ρούνεϊ (53’).

Έκπληξη επιφύλασσε το πρώτο παιχνίδι της νέας Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Σουόνσι κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χαάλ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Σίγκουρντσον, ο οποίος στο ντεμπούτο του έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κι που έδωσε το προβάδισμα στους «κύκνους» στο 28ο λεπτό, ενώ ο Ισλανδός με δικό του τέρμα στο 72’ «πάγωσε» ξανά το «Όλντ Τράφορντ» διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, καθώς ο Ρούνεϊ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 53’ σε 1-1.

Οι «κόκκινοι» διάβολοι», οι οποίοι έπαιζαν με απουσίες, δεν απείλησαν σημαντικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ρούνει και είχαν δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Άγγλου επιθετικού για την ανατροπή.

Όμως αντί αυτού δέχτηκαν δεύτερο γκολ, μην μπορώντας στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να χάσουν για πρώτη φορά εντός έδρας παιχνίδι σε πρεμιέρα από το 1972!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλάκετ, Λίνγκαρντ (24' Γιανουζάι), Γιανγκ, Φλέτσερ, Ερέρα (67' Φελαϊνί), Μάτα, Ρούνεϊ, Ερνάντες (46' Νανί).

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Γουίλιαμς, Άματ, Τέιλορ (53' Τιεντάλι), Κι, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ (67' Μοντέρο), Ράουτλετζ, Μπονί (77' Γκομίς)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.