Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτες ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για την επίθεση (video)

Μπενίτες ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για την επίθεση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2014 19:48
Ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες είναι ο σέντερ φορ που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 21χρονο Παραγουανό επιθετικό, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες για τη γραμμή κρούσης της ομάδας, με τον 21χρονο Παραγουανό επιθετικό να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ.

Ο Μπενίτες προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Παραγουάης, καθώς σημείωσε 17 γκολ σε 21 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Γκουαρανί, ενώ έπαιξε και σε έναν αγώνα στο Κόπα Λιμπερταδόρες, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα!

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, με τον οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο, ωστόσο ο Μεξικανός δεν έχει ακόμα καταφέρει να βρει λύση με την Τίγκρες η οποία στέκεται εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Μπενίτες σε... δράση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.