Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα ο Πούλις!

Αποχώρησε από την Κρίσταλ Πάλας δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα ο Πούλις!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2014 00:00
Δύο ημέρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Τόνι Πούλις αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έλυσε τη συνεργασία της –κοινή συναινέσει- με τον Ουαλό τεχνικό.

Το Σάββατο η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και το βράδυ της Πέμπτης η αγγλική ομάδα έλυσε –κοινή συναινέσει- τη συνεργασίας της με τον Τόνι Πούλις!

Ο 56χρονος τεχνικός ο οποίος ανέλαβε τους «αετούς» στα μισά της περσινής σεζόν και κατάφερε να «αναμορφώσει» την ομάδα, οδηγώντας την στην 11η θέση, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στη διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού και τελικώς αποφάσισε να αποχωρήσει!

Έτσι, η Πάλας βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, με τον βοηθό Κιθ Μίλεν να αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού μέχρις ότου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πούλις.

Αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί σε αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες για τη θέση εμφανίζεται ο πρώην τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον αλλά και ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ. Στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Μάλκι Μακάι (πρώην προπονητής Κάρντιφ) αλλά και ο Ντέιβιντ Μόγιες!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.