Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Στην Ντόρτμουντ ο τίτλος (video)

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Στην Ντόρτμουντ ο τίτλος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2014 20:56
Με γκολ των Μχιταριάν (23’) και Ομπαμεγιάνγκ (62’), η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-0 την Μπάγερν και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ισοφαρίζοντας τους Βαυαρούς στην πρώτη θέση με πέντε κατακτήσεις. Βασικός ο Παπασταθόπουλος, ντεμπούτο για Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν μπόρεσε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του.

Όπως και πέρσι, η Ντόρτμουντ κατέκτησε το Σούπερ Καπ εις βάρος της Μπάγερν, καθώς κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και πήρε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στη Γερμανία.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης και πήρε το τρόπαιο χάρη στα γκολ των Μχιταριάν (23’) και Ομπαμεγιάνγκ (62’), με τον δεύτερο να σκοράρει και να βάζει τη μάσκα του spiderman.

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Στην Ντόρτμουντ ο τίτλος (video)
Μάλιστα η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (βασικός με πολύ καλή εμφάνιση) είχε ευκαιρίες για να πετύχει και 3ο τέρμα, ενώ να σημειωθεί πως οι Ιμόμπιλε και Ράμος έκαναν ντεμπούτο.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν που έπαιξε με αρκετές απουσίες, απογοήτευσε με την εμφάνιση της, καθώς παρουσίασε αρκετά προβλήματα, ενώ δεν απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις τους Βεστφαλούς, έχοντας πάντως μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 46’ με τον Λάνγκερακ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Λεβαντόφσκι, που δεν κατάφερε να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του.

Στα άσχημα για τη Μπάγερν ο τραυματισμός του Χάβι Μαρτίνεθ στο γόνατο καθώς υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών!

Αυτό ήταν το 5ο Σούπερ Καπ Γερμανίας που κατέκτησε η Ντόρτμουντ, ισοφαρίζοντας την Μπάγερν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τις κατακτήσεις του τροπαίου.

Ντορτμουντ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ (46' Ντουρμ), Κελ, Κιρχ (85' Σβεν Μπάντερ), Μχιταριάν, Χόφμαν, Ομπαμεγιάνγκ (63' Αντριάν Ράμος), Ιμπόμπιλε.

Μπάγερν: Νόιερ, Χόιμπιεργκ (59' Γκέτσε), ] Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (31' Ντάντε), Αλάμπα, Μπερνάτ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Τόμας Μίλερ (46' Λαμ), Σακίρι, Λεβαντόφσκι.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.