Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για Ατρόμητο (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για Ατρόμητο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2014 23:25
Με γκολ των Φυτανίδη (11’) και Νάστου (75’) ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τη Σάραγιεβο στη Βοσνία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το ένα πόδι στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Σαράγιεβο και καλείται την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Φυτανίδης (11’) και Νάστος (75’) τα γκολ του Ατρόμητου, με την Σαράγιεβο να ισοφαρίζει στο 26’ με τυχερό γκολ του Πουζίγκατσα, καθώς η μπάλα μετά το σουτ του χτύπησε σε δύο παίκτες (και στο δοκάρι) για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσέναμο.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για Ατρόμητο (video)
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στην Σαράγεβο, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Πουζίγκατσα έπιασε ένα μακρινό σουτ, με τον Τσέναμο να διώχνει με δυσκολία.

Ωστόσο στο 11’ ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Φυτανίδη να «γράφει» το 1-0 με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος τη λάθος έξοδο του Μπάντοβιτς.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 26’ με τυχερό τρόπο, καθώς ο Πουζίγκατσα δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με τη μπάλα να χτυπάει σε δύο παίκτες του Ατρομήτου και να καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε και στο δοκάρι!

Δύο λεπτά μετά ο Μπρίτο παραλίγο να ξαναδώσει άμεσα το προβάδισμα για τον Ατρόμητο, με την ελληνική ομάδα να απειλεί ξανά στο 38’ με κεφαλιά του Ταυλαρίδη που δεν ανησύχησε τον Μπάντοβιτς.

Στην επανάληψη, οι Βόσνιοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι ωστόσο δεν απείλησαν σημαντικά την εστία του Ατρόμητου, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και στο 75’ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με ωραίο πλασέ του Νάστου.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Σαράγεβο, με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Στόιτσεβ στο 88’, δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη φάση στην εστία του Τσέναμο, με τον Ατρόμητο να φεύγει με σκορ πρόκρισης που καλείται να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.