Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσίασε Ντε Φράι η Λάτσιο

Παρουσίασε Ντε Φράι η Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2014 20:42
Παίκτης της Λάτσιο για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι και τυπικά ο Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση των «λατσιάλι».

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντε Φράι στη Λάτσιο, με τον 22χρονο Ολλανδό αμυντικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «λατσιάλι».

Ο διεθνής στόπερ ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ, σημείωσε 32 συμμετοχές και 4 γκολ στην Ερεντιβίζιε με τη φανέλα της Φέγενοορντ τη φετινή σεζόν, με την ολλανδική ομάδα να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να τα δώσω όλα για την ομάδα. Υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που εξέφρασαν ενδιαφέρον, αλλά εγώ πήρα την απόφαση να παίξω για τη Λάτσιο. Με παρακολουθούσε καιρό και ενδιαφερόταν πολύ» δήλωσε ο Ντε Φράι ο οποίος διέψευσε τα σενάρια πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση για την απόκτηση του.

Μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λάτσιο ενδιαφέρεται και για τον αμυντικό της Άστον Βίλα, Ρον Φλάαρ ο οποίος είναι συμπαίκτης του Ντε Φράι στην Εθνική Ολλανδίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.