Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε τη Ζενίτ η ΑΕΛ, ανατροπή και προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε τη Ζενίτ η ΑΕΛ, ανατροπή και προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2014 23:47
Ιστορική νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Ζενίτ στην Κύπρο, την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Ελσνίνκι, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0!

Με γκολ του Γκιγκίεβιτς στο 64’ η ΑΕΛ έριξες το καναβάτσο τη Ζενίτ και τα αστέρια της, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 στην Κύπρο και παράλληλα μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Ρωσία.

Η ομάδα του Άντρε Βίλας Μπόας ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με κορυφαία το δοκάρι του Ντάνι στο 24’, ωστόσο στην επανάληψη η ΑΕΛ, στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με κεφαλιά του Γκιγκίεβιτς στο 64’!

Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Βίτσελ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Ζενίτ με δέκα παίκτες, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε, καθώς η κυπριακή ομάδα διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα και πήρε μια ιστορική νίκη.

Μεγάλη ανατροπή για ΑΠΟΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε τη Ζενίτ η ΑΕΛ, ανατροπή και προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ
Προβάδισμα πρόκρισης πήρε και ο ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ελσίνκι, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η φινλανδική ομάδα μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Σάβατζ (11’) ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ωστόσο η αποβολή του Καντζί στο 48’ άλλαξε τις ισορροπίες, και ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη στα γκολ των Ντε Βινσέντι (71’) και Σέρινταν (75’), με αποτέλεσμα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφιάλτης για Σέλτικ, «διπλά» για Λιλ και Μπεσίκτας


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε τη Ζενίτ η ΑΕΛ, ανατροπή και προβάδισμα για ΑΠΟΕΛ
Παρότι πήρε προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με τον ΜακΓκρέγκορ, η Σέλτικ ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας και βρίσκεται μια «ανάσα» από τον αποκλεισμό.

Από τα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη της Λιλ με 2-0 στην έδρα της ελβετικής Γκρασχόπερς, όπως και αυτή της Μπεσίκτας με 2-1 στην έδρα της Φέγενοορντ, η οποία μείωσε στο 90+5’ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση.

Προβάδισμα πήρε η Στεάουα Βουκουρεστίου η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ακτόμπε, ενώ η Καραμπάγκ κέρδισε με 2-1 τη Σάλτσμπουργκ! «Διπλό» για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Άαλμποργκ, ενώ η Μάριμπορ επικράτησε με 1-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:


Τρίτη

Σπάρτα Πράγας - Μάλμε 4-2
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σερίφ Τιρασπόλ 2-1
Ντέμπρετσεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1-0

Τετάρτη

Ακτόμπε - Στεάουα Βουκουρεστίου 2-2
Καραμπάγκ - Σάλτσμπουργκ 2-1
ΑΕ Λεμεσού - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-0
Ελσίνκι - ΑΠΟΕΛ 2-2
Ντνίπρο - Κοπεγχάγη 0-0
Γκρασχόπερς - Λιλ 0-2
Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός 0-0
Φέγενοορντ - Μπεσίκτας 1-2
Λουντογκόρετς - Παρτίζαν 0-0
Άαλμποργκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0-1
Λέγκια - Σέλτικ 4-1
Μάριμπορ - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.