Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ράκιτιτς: «Χαρούμενος που έμεινε ο Τσάβι»

Ράκιτιτς: «Χαρούμενος που έμεινε ο Τσάβι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2014 13:54
Το εγκώμιο του Τσάβι έπλεξε ο Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που ο Ισπανός μέσος αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, τελικώς ο Τσάβι πήρε την απόφαση να μείνει και τη νέα σεζόν στους «μπλαουγκράνα» αντί να συνεχίσει την καριέρα του σε Κατάρ ή ΗΠΑ.

Μάλιστα η απόφαση του Τσάβι ενθουσίασε τον Ράκιτιτς, με τον νεοαποκτηθέντα μέσο της Μπαρτσελόνα να δηλώνει πως ο 34χρονος είναι σύμβολο της ομάδας και πως ανυπομονεί να μάθει πολλά από αυτόν:

«Είναι σπουδαίο το γεγονός πως ο Τσάβι θα μείνει εδώ. Είναι σύμβολο της Μπαρτσελόνα και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί του στο παρελθόν, όμως έχω παρατηρήσει πόσο συγκεντρωμένος είναι στις προπονήσεις. Ως νεότερος, απολαμβάνω να μαθαίνω από ανθρώπους σαν αυτόν εντός και εκτός γηπέδου».

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες έχει τους τρεις καλύτερους παίκτες του κόσμου:

«Οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες του κόσμου. Θα πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτούς και να μάθουμε πράγματα μέσα από το παιχνίδι τους. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να χτίσουμε μια δυνατή και σκληρή ομάδα» δήλωσε ο Κροάτης άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.