Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρίνος: «Ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις η Σταντάρ»

Μαρίνος: «Ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις η Σταντάρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2014 21:05
Ομάδα που προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και που ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις χαρακτήρισε τη Σταντάρ Λιέγης ο Στέργος Μαρίνος. «Ένας καλός Παναθηναϊκός θα περάσει» τόνισε.

Μία ημέρα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος αντιμετώπισε με τη Σαρλερουά την Σταντάρ Λιέγης την Παρασκευή, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τρόπο παιχνιδιού της βελγικής ομάδας.

Ο Έλληνας άσος έκανε λόγο για ομάδα που μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και πως προτιμάει να επιτίθεται με αντεπιθέσεις, τονίζοντας παράλληλα πως είναι δυνατή στις στημένες φάσεις.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά πως ένας «καλός Παναθηναϊκός θα περάσει»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Στέργος Μαρίνος στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


Για την Σταντάρ Λιέγης: «Αυτό που έδειξε και πέρυσι, αλλά και στο πρώτο φετινό παιχνίδι, μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια. Αιφνιδιάζει τον αντίπαλο και ψάχνει το γρήγορο γκολ. Μετά προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις. Αν πετύχει αυτό, είναι κάτι που ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά. Το έκανε πέρυσι και το συνεχίζει φέτος. Επίσης είναι πολύ καλή στα στημένα, έχει ψηλούς παίκτες που διεκδικούν τη μπάλα για να σκοράρουν».

Για την κατάσταση του αντιπάλου του Παναθηναϊκού: «Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο κορμός, ο προπονητής και η φιλοσοφία παραμένουν ίδια. Οι εφημερίδες γράφουν ότι η Σταντάρ δεν είναι έτοιμη για το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι το κάνουν για να φύγει το βάρος απ’ τους ποδοσφαιριστές. Θέλουν πολύ την πρόκριση, αλλά όχι τον τίτλο του φαβορί».

Για το τι περιμένει απ’ το ματς: «Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία και το μέταλλο της Ευρώπης. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, θεωρώ πως είναι στο ίδιο επίπεδο οι ομάδες. Είναι αρχή της χρονιάς, καμία ομάδα ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητας, όμως είναι καλό ότι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στη Λεωφόρο. Ένας καλός Παναθηναϊκός θα περάσει».

Για το βελγικό πρωτάθλημα: «Πρόκειται για ένα ανοιχτό και γρήγορο πρωτάθλημα. Βασίζεται στην ταχύτητα και στην αντοχή. Σε κάθε παιχνίδι ο ρυθμός είναι αρκετά γρήγορος, ειδικά αν μπει ένα γρήγορο γκολ».

Για την παρουσία του στο Βέλγιο: «Έχω προσαρμοστεί. Πέρυσι δεν αγωνίστηκα αρκετά, γιατί πήγα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν έκανα ολόκληρη την προετοιμασία. Φέτος ξεκίνησα καλά, έχω προετοιμαστεί σωστά και πιστεύω ότι θα έχω καλή χρονιά».

Για την απόφασή του να πάει στην Σαρλερουά: «Ήθελα να δοκιμάσω το εξωτερικό. Δεν ξέρεις πότε σου έρχονται τέτοιες ευκαιρίες και αν έρθουν ξανά στη ζωή σου. Το Βέλγιο είναι μια αγορά που μπορεί να σου δώσει το βήμα παραπάνω. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πολλές ομάδες παρακολουθούν τα παιχνίδια. Μ’ αρέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Περνάω καλά και απολαμβάνω αυτό που κάνω».

Για το μέλλον του: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν θα γυρνούσα στην Ελλάδα. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα όμως, να παραμείνω στο εξωτερικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.