Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2014 16:42
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ουασίμ Μπούι, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αποτελεί και τυπικά ο Ουασίμ Μπούι, καθώς ο 21χρονος Ολλανδός μέσος, ο οποίος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνιστεί για τον επόμενο χρόνο ως δανεικός από τη Γιουβέντους.

Ο Μπούι αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στο Αμβούργο, σημειώνοντας τέσσερις συμμετοχές και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, τόνισε χαρούμενος που θα παίξει στον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ένα τόσο σημαντικό Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός, έχω λοιπόν μεγάλο κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν αλλά και να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν, όντας δανεικός από την Γιουβέντους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.