Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη με Μπεργκ για Παναθηναϊκό (video)

Νίκη με Μπεργκ για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2014 21:50
Με γκολ του Μπέργκ στο 9ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο αν και έδειξε αρκετά προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών. Βασικός ο Σίλντενφελντ, ντεμπούτο για Στιλ.

Αρκετά πράγματα θα πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι «πράσινοι» μπορεί να κέρδισαν με 1-0 τον Παναιγιάλειο σε φιλικό παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές καθαρές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παίζοντας με Πέτριτς και Μπεργκ στην κορυφή, κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Σουηδό επιθετικό να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα από τον Παναιγιάλειο, ωστόσο η ομάδα του Αιγίου είχε κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να δυσκολεύονταν να βρουν λύσεις και να απειλήσουν.

Ίδια εικόνα στην επανάληψη, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία με εξαίρεση τη φάση στο 82’ όταν ο Ρισβάνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον Ανδρούτσο.

Παναιγιάλειος: Σταυριανός (46' Μπαλτιμάς, 70' Ανδρούτσος), Σπίνουλας, Γκότσουλας, Λιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος, Μωυσίδης (58' Παπαδόπουλος), Μπούνας (58' Μπουρλάκης), Ατματζίδης, Κοιλιάρας Δ., Κατσικοκέρης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (62' Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ (46' Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (46' Ντίνας), Νάνο (46' Λαγός), Ζέκα (62' Δώνης), Μέντες (62' Ρισβάνης), Χουχούμης (62' Μπούρμπος), Ατζαγκούν, Πέτριτς (62' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Καρέλης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.