Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει σε Λίβερπουλ ο Ρεμί

Πλησιάζει σε Λίβερπουλ ο Ρεμί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2014 21:17
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Λοΐκ Ρεμί από την ΚΠΡ βρίσκεται η Λίβερπουλ, καθώς όπως αναφέρει το «BBC», οι «κόκκινοι» ενεργοποίησαν τη ρήτρα του Γάλλου άσου, δίνοντας το ποσό των 10,7 εκατ. ευρώ (8,5 εκατ. λίρες) και πλέον απομένει να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη προκειμένου αυτός να «ντυθεί» στα κόκκινα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λοΐκ Ρεμί βρίσκεται η Λίβερπουλ, καθώς όπως αναφέρει το «BBC», η αγγλική ομάδα ενεργοποίησε τη ρήτρα του Γάλλου επιθετικού, δίνοντας το ποσό των 10,7 εκατ. ευρώ (8,5 εκατ. λίρες).

Μάλιστα όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η ομάδα να τα βρει με τον 27χρονο επιθετικό και αυτός να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Ρεμί προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας 14 γκολ σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ.

Από την άλλη, ο Μπρένταν Ρότζερς επιβεβαίωσε πως η Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σάντερλαντ για την παραχώρηση του Φάμπιο Μπορίνι, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 17,6 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» ενδέχεται να βάλουν ακόμα 5,6 εκατομμύρια στα ταμεία τους καθώς τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως η Στόουκ θα αποκτήσει με αυτό το ποσό τον Ουσάμα Ασαϊντί από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.