Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Στιλ

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Στιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 21:33
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Λουκ Στιλ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «πράσινους».

Όπως αναμενόταν, ο Λουκ Στιλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Στέφανου Καπίνο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Άγγλο γκολκίπερ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών και να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ.

Ο 29χρονος γκολκίπερ αγωνίζονταν από το 2008 στη Μπάρνσλει, μετρώντας περισσότερες από 200 συμμετοχές με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ (υποβιβάστηκε στη Λιγκ 1 τη φετινή σεζόν) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα εκτός Αγγλίας.

Η ανακοίνωση:


Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Στιλ
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Άγγλου τερματοφύλακα Luke Steele με διάρκεια συμβολαίου 2 χρόνων. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε τον κομβικό ρόλο που έπαιξε στη συμφωνία ο Νίκος Νταμπίζας:

«Βασικά τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Με παρακολούθησε αρκετές φορές και ήταν κάτι που δεν ένιωθα ότι μπορούσε να συμβεί. Είχα άλλες προτάσεις από την Αγγλία ακόμα και από ομάδες της Τσάμπιονσιπ αλλά δεν ένοιωθα ότι ήταν αυτό που ήθελα. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή ήμουν στην Μπάρνσλεϊ για πολλά και χρόνια και δεν αισθανόμουν καλά να πάρω μεταγραφή σε άλλη αγγλική ομάδα. Αν ερχόταν μια πρόταση από μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ίσως να ήταν διαφορετικά, αλλά δεν αισθανόμουν καλά.

Ο Νίκος ήταν υπέροχος, με παρακολούθησε για αρκετό καιρό και είδε πολλά παιχνίδια. Είχε κάνει την προεργασία του. Με θέλει για να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να κάνω και εγώ. Πρέπει να πάω πίσω στα χρόνια που μεγάλωνα και έπαιζα στην Πιτέρμπορο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένιωσα πως το να αγωνιστώ στην League 1 θα σταματούσε την εξέλιξη μου και ήθελα να κάνω το κάτι διαφορετικό. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία αυτή ήταν το πρώτο πράγμα που μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Ο τρόπος που με προσέγγισαν καθώς ήρθαν στην Αγγλία και μου μίλησαν για την Ελλάδα και πόσα πολλά ξέρουν για μένα και το παιχνίδι μου και ήταν εντυπωσιακός. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι με γνώριζαν σαν άνθρωπο τόσο πολύ και ένοιωσα πόσο πολύ με θέλουν. Αυτό έγινε πριν μερικές εβδομάδες και ακόμα δεν τότε δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Πήγα στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και πέρασα από ιατρικά τεστ και μέσα σε 48ώρες είχαν αποφασισθεί τα πάντα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω αλλά το πιο δύσκολο ήταν να αποφασίσω να φύγω από εδώ. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος που έφευγα. Ήταν δύσκολο να πω το αντίο.

Δεν ξέρω, είχα αποφασίσει να φύγω οριστικά αλλά όταν άρχισα να λέω αντίο σε κάποιους ανθρώπους ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Έπρεπε να φύγω αλλά ήθελα να ξέρω ότι τα έκανα όλα σωστά. Το να λέω αντίο είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου. Δεν είμαι καθόλου καλός σε αυτό. Δένομαι με πράγματα και ανθρώπους και οι άνθρωποι ξέρουν πόσο συναισθηματικά δεμένος είμαι με την Μπάρνσλεϊ. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνω αλλά θα το κάνω όταν επιστρέψω στην Αγγλία σε λίγες εβδομάδες. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.