Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Καλή κλήρωση για Ατρόμητο, κόντρα στον… Καπίνο ο Αστέρας

Γιουρόπα Λιγκ: Καλή κλήρωση για Ατρόμητο, κόντρα στον… Καπίνο ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2014 14:15
Τον νικητή του ζευγαριού Σαράγεβο/Χαούγκεσουντ θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι θα παίξει με την Μάιντς του Στέφανου Καπίνο!

Tη Σαράγεβο από τη Βοσνία ή την Χάουγκεσουντ από τη Νορβηγία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος, με τη δεύτερη να έχει προβάδισμα μετά το «διπλό» (1-0) στη Βοσνία.

Σίγουρα η κλήρωση θεωρείται καλή για τον Ατρόμητο, καθώς η Χάουγκεσουντ βρίσκεται μόλις στην 14η θέση του νορβηγικού πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η κυπελλούχος Βοσνίας Σαράγιεβο τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της χώρας την περασμένη σεζόν (το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 2/8).

Γιουρόπα Λιγκ: Καλή κλήρωση για Ατρόμητο, κόντρα στον… Καπίνο ο Αστέρας
Οι Περιστεριώτες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 31 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 7 Αυγούστου.

Από την άλλη, σαφώς πιο δύσκολο έργο για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροβανιέμι, θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Μάιντς του Στέφανου Καπίνο!

Η γερμανική ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα και έχει νέο προπονητή, με τον Δανό Κάσπερ Χιούλμαντ να αντικαθιστά τον Τόμας Τούχελ

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Γερμανία στις 31 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στην Τρίπολη (εφόσον βέβαια ο Αστέρας προκριθεί) στις 7 Αυγούστου.

Όσον αφορά τις κυπριακές ομάδες, η Ομόνοια –εφόσον προκριθεί- θα αντιμετωπίσει την Μέταλουργκ από τα Σκόπια ή τη Ζελέσνιτσαρ από τη Βοσνία, ενώ ο Ερμής Αραδίππου θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη κόντρα στην ελβετική Γιάνγκ Μπόις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.