Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Μανθάτη
Παίκτης του Λεβαδειακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Μανθάτης, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του.Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγες ημέρες και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (20/6).
Ο Μανθάτης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Athens Kallithea και έχει τεράστια εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιωνίου και Παναιτωλικού.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μανθάτη.
Με μία πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά κι όχι μόνο γήπεδα. Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, με συνολικά 35 συμμετοχές (7 γκολ), ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ανδρών.
Ο γεννημένος στις 11/5/97 δεξιός μπακ-χαφ, αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα (29 συμ.), κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Ακολούθησαν ο ΠΑΣ Γιάννινα, η κυπριακή Ανόρθωση, ο Παναιτωλικός και η Athens Kallithea, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε και στη φινλανδική KTP. Παράλληλα έχει εμπειρία και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με 9 συμμετοχές στο Europa League.
Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Καλλιθέας, μετρώντας 29 συμμετοχές και 1 γκολ.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο 14.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Λεβαδειακού!»