Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόμπεν: «Ο Φαν Χαάλ μου ζήτησε να πάω στην Μαν. Γιουνάιτεντ»

Ρόμπεν: «Ο Φαν Χαάλ μου ζήτησε να πάω στην Μαν. Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2014 03:39
Στην αποκάλυψη πως ο Λουίς Φαν Χαάλ του ζήτησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε πως είναι χαρούμενος στη Μπάγερν και δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει.

Στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ολλανδίας προτού αφήσει τη θέση του για να αναλάβει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Φαν Χαάλ οδήγησε τους «οράνιε» στην 3η θέση, μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Βραζιλία στον μικρό τελικό του Μουντιάλ.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι, ο Άριεν Ρόμπεν αποκάλυψε πως ο Ολλανδός τεχνικός του πρότεινε να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο διεθνής άσος τόνισε πως θα μείνει στη Μπάγερν:

«Ο Φαν Χαάλ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα. Είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Μετά το παιχνίδι μου ζήτησε να πάω στο Μάντσεστερ! Μου είπε ότι πάντα υπάρχει χώρος για μένα στην Μαν. Γιουνάιτεντ. Όμως δεν θα φύγω. Η Μπάγερν είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα» δήλωσε ο Ρόμπεν ο οποίος πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μικρό τελικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.