Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Νέα «σφαλιάρα» για Βραζιλία, 3η θέση για Ολλανδία

Μουντιάλ 2014: Νέα «σφαλιάρα» για Βραζιλία, 3η θέση για Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2014 01:57
Η Βραζιλία, λίγες ημέρες μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-1 από τη Γερμανία, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την 3η θέση, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Ολλανδία η οποία αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι από το Μουντιάλ. Φαν Πέρσι (3’ πεν.), Μπλίντ (16’) και Βαϊνάλντουμ (90+1’) τα γκολ.

Νέα «σφαλιάρα» για τη Βραζιλία, καθώς οι διοργανωτές ηττήθηκαν με 3-0 από την Ολλανδία στο μικρό τελικό, με τους «οράνιε» να καταλαμβάνουν την 3η θέση στο τελευταίο παιχνίδι του Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο της ομάδας.

Η Βραζιλία ξεκίνησε μουδιασμένα και μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από πέναλτι του Φαν Πέρσι, με τον διαιτητή να τα κάνει… μούσκεμα, καθώς αντί να δώσει φάουλ και κόκκινη στον Τιάγκο Σίλβα (για μαρκάρισμα στον Ρόμπεν εκτός περιοχής), έδωσε κίτρινη και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους!

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 16’ δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Μπλίντ ο οποίος ανενόχλητος στη μικρή περιοχή «έγραψε» το 2-0, με τους γηπεδούχους να ήταν απογοητευτικοί καθώς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σκολάρι μπήκε πιο δυνατά και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Όσκαρ (65’), ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους Ολλανδούς, με τον κόσμο στις εξέδρες να αποδοκιμάζει έντονα την απογοητευτική Βραζιλία.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξουελ, Μαϊκόν, Παουλίνιο (57’ Ερνάνες), Ραμίρες (72’ Χουλκ), Λουίς Γκουστάβο (46’ Φερναντίνιο), Όσκαρ, Γουίλιαν, Tζο

Ολλανδία: Σίλεσεν (92’ Βορμ), Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ (70’ Γιάνματ), Κάουτ, Κλάσι (90’ Φέλτμαν), Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι, Ρόμπεν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.