Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατέρρευσε ο Παναθηναϊκός

Κατέρρευσε ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2014 20:30
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-0 από την Λέγκια Γκτανσκ σε φιλικό παιχνίδι στη Πολωνία, με τους «πράσινους» να δέχονται και τα τέσσερα γκολ μετά την αποβολή του Καρέλη στο 63’.

Φιλική ήττα με το βαρύ 4-0 γνώρισε στην Πολωνία από την Λέγκια Γκτανσκ ο Παναθηναϊκός ο οποίος είχε καλή εμφάνιση μέχρι το 63’ όταν και ο Καρέλης αποβλήθηκε, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πολωνική ομάδα, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Παβλόφσκι (67’) , Γιανίτσκι (73’), Πράνιες (77’) και Ματουσέφσκι (80’)

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ελέγχοντας το ρυθμό, καθώς είχαν καλή κυκλοφορία, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Πέτριτς, δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί. Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά λόγω καπνογόνων και αποσυντόνισε την ομάδα του Αναστασίου με την Λέγκια να είχε στη συνέχεια την υπεροχή, απειλώντας στο 34’ με σουτ του Παβλόφσκι.

Μάλιστα η πολωνική ομάδα έχασε πέναλτι με τον Bράνιες στις καθυστερήσεις το οποίο κέρδισε μετά από λάθος του Μέντες.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τον Παναθηναϊκό να πατούσε καλύτερα μέχρι το 63’ όπου ο Καρέλης αποβλήθηκε για τάκλιν αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Κάπου εκεί, οι «πράσινοι»… κατέρρευσαν, καθώς η Λέγκια κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα σε διάστημα δώδεκα λεπτών, ενώ είχε ευκαιρία και για 5ο τέρμα, με τον Ταμπάκη να νικάει σε τετ-α-τετ τον Μπούσκα στο 90’!

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (64' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65' Μπούρμπος), Μέντες (78' Ρισβάνης), Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64' Χουχούμης), Πέτριτς (64' Ντίνας), Μπεργκ (78' Μαλντίν), Κλωναρίδης (46' Καρέλης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.