Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική ήττα για Ολυμπιακό (video)

Φιλική ήττα για Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2014 20:07
Φιλική ήττα με 2-0 από την πιο έτοιμη Κράσνονταρ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Με δύο διαφορετικές ενδεκάδες έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι δέχτηκαν τα γκολ από τους Ζοαοζίνιο (42’) και Σίγκουρτσον (47’).

Στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ο Ολυμπιακός γνώρισε φιλική ήττα με 2-0 από τη ρωσική Κράσνονταρ η οποία σε πέντε ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της καθώς αγωνίζεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες του Μίτσελ ήταν ανέτοιμοι καθώς παρουσίασαν προβλήματα στην άμυνα αλλά και στην δημιουργία ευκαιριών, απειλώντας στο πρώτο μέρος μόλις με ένα σουτ του Σαβιόλα (7’) και με μια αδύναμη κεφαλιά του Σιόβα μετά από κόρνερ του Ντοσεβί.

Ωστόσο αφού οι Ρώσοι απείλησαν στο 25’ με πλασέ του Μπιστρόφ, στο 42’ ο Ζοαζίνιο άνοιξε το σκορ για τη Κράσνονταρ.

Στην επανάληψη, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα και οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν νωρίς δεύτερο τέρμα, με τον Σίγκουρτσον «γράφει» το 2-0 στο 47’, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά στα υπόλοιπα λεπτά, με τη Κράσνονταρ από την άλλη να είχε ευκαιρίες για 3ο τέρμα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Βλαχοδήμος (30’ Σάλιακας), Σαβιόλα (30’ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Φουστέρ, Τσόρι, Κάταϊ, Παπάζογλου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.