Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Θα αντάλλαζα όλα τα βραβεία μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μέσι: «Θα αντάλλαζα όλα τα βραβεία μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/7/2014 16:33
Έτοιμος για να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δήλωσε πως θα αντάλλαζε όλα τα προσωπικά του βραβεία προκειμένου να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη του στη «Bild» δήλωσε πως η κατάκτηση του Μουντιάλ είναι το παιδικό του όνειρο και πως θα αντάλλαζε όλους τους προσωπικούς του τίτλους για να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Θα έδινα όλα τα προσωπικά βραβεία που έχω κατακτήσει, προκειμένου να στεφθώ παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα προτιμούσα να κατακτήσω το Μουντιάλ από τη Χρυσή Μπάλα. Είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορεί να πετύχει στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι από νεαρή ηλικία», δήλωσε ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, Τσάβι, Ινιέστα και Πικέ για το πώς ένιωσαν όταν κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μου είπαν ότι είναι δύσκολο να το εξηγήσουν. Θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.