Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό

Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2014 21:00
Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στην πολωνική Άρκα Γκντίνια (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), με τον Γιάννη Αναστασίου να προβαίνει στη δοκιμή πολλών προσώπων. Το γκολ ο Πέτριτς (38’), ντεμπούτο ο Μπούρμπος.

Στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός πήρε φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στη πολωνική Άρκα Γκντίνια χάρη σε γκολ του Πέτριτς στο 38ο λεπτό.

Ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε πολλές δοκιμές προσώπων, ξεκινώντας το παιχνίδι με τους Κοτσόλη, Σπυρόπουλο, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Λαγό, Ατζαγκούν, Μυρθιανό, Μαλντίν, Πέτριτς και Μπεργκ.

Η πολωνική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στην εστία του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους παρουσίαζε προβλήματα στην ανάπτυξη.

Φιλική νίκη για Παναθηναϊκό
Ωστόσο στο 38’ οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ατζαγκούν έβγαλε ωραία στον Πέτριτς και αυτός με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Μάλιστα στο 42’ ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μπέργκ, ωστόσο ο Σουηδός αστόχησε.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, καθώς στο παιχνίδι πέρασαν οι Νανο, Κουτρουμπής, Νιούμαν, Δώνης, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ζέκα, Μέντες, ενώ στο 62’ μπήκαν και οι Μπούρμπος, Κότσαρης.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, έχοντας καλή στιγμή στο 56’ με ατομική προσπάθεια του Ντίνα, ενώ στο 66’ ο Καρέλης ανάγκασε τον Σκόρον σε δύσκολη απόκρουση.

Οι «πράσινοι» συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ έχοντας νέα καλή ευκαιρία στο 77’ με τον Κλωναρίδη, με το 1-0 να μένει τελικά μέχρι τη λήξη, καθώς η πολωνική ομάδα δεν κατάφερε να φανεί απειλητική στην επανάληψη.

Η σύνθεση του Παναθηναικού:

Κοτσόλης (62’ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62’ Μπούρμπος), Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Λαγός, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Μυρθιανός, Υμεράι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν οι Δώνης, Κουτρουμπής, Ντίνας, Μέντες, Καρέλης, Νιούμαν, Νάνο, Κλωναρίδης, Ζέκα αντί των Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Λαγό, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Μυρθιανό, Υμεράι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.