Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τσέλσι ο Πάσαλιτς

Στην Τσέλσι ο Πάσαλιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2014 19:02
Την απόκτηση του Μάριο Πάσαλιτς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Τσέλσι.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μάριο Πάσαλιτς στην Τσέλσι, με τον 19χρονο κεντρικό χαφ να ανακοινώνεται και επίσημα από τους «μπλε» οι οποίοι φέρεται ότι κατέβαλαν το ποσό των 4 εκατ. ευρώ στην Χάιντουκ Σπλιτ για την απόκτηση του.

Ο Πάσαλιτς, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου, σημείωσε 11 γκολ σε 36 παιχνίδια με την Χάιντουκ Σπλιτ τη φετινή σεζόν ενώ συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της Κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Τσέλσι. Είμαι εντυπωσιασμένος με το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Πρέπει να ευχαριστήσω την Χάιντουκ για όσα μου προσέφερε. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ», δήλωσε.

Πλέον μένει να δούμε εάν ο παίκτης θα ενισχύσει από φέτος το ρόστερ της Τσέλσι ή θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να αποκτήσει παιχνίδια μιας και ήδη ο σύλλογος έχει παραχωρήσει δανεικούς για τη νέα σεζόν τους Γουάλας, Τραορέ (Φίτεσε), Κάλας (Κολονία) και Τοργκάν Αζάρ (Γκλάντμπαχ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.