Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουρέ: «Σκάνδαλο το πέναλτι του Σαμαρά»

Τουρέ: «Σκάνδαλο το πέναλτι του Σαμαρά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2014 15:55
Με δηλώσεις του στο γαλλικό περιοδικό «France football» ο Γιάγια Τουρέ χαρακτήρισε σκάνδαλο το πέναλτι που δόθηκε στην Ελλάδα στην ανατροπή του Σαμαρά από τον Σιό, ενώ πρόσθεσε πως η απόφαση δεν ενόχλησε κανέναν διότι η Ακτή Ελεφαντοστού είναι αφρικανική ομάδα!

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ακόμα αναστατωμένος από τον αποκλεισμό της Εθνική του ομάδας από το Μουντιάλ, σχολιάζοντας με σκληρά λόγια την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι την ανατροπή του Σιό στον Σαμαρά, από το οποίο έγινε το 2-1 και η Ελλάδα πήρε την πρόκριση.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις αδικίες που γίνονται κατά των αφρικανικών ομάδων, ενώ ισχυρίστηκε πως η Ακτή έπρεπε να είχε πάρει δύο πέναλτι κόντρα στην Ιαπωνία (σ.σ παιχνίδι που κέρδισαν με 2-1).

«Ήθελα απεγνωσμένα να δει ο διαιτητής το θέατρο του Σαμαρά. Για ακόμα μια φορά οι διαιτητές δεν ήταν μαζί μας. Δεν μας δώσανε δύο πέναλτι στον αγώνα με την Ιαπωνία και αυτή τη φορά εφευρέθηκε ένα κόντρα στην Ελλάδα. Φυσικά, αυτό δεν ενοχλεί κανέναν γιατί αφορά αφρικανική ομάδα.

Ποιος νοιάζεται πραγματικά για τις αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος των αφρικανικών ομάδων; Αυτό το λάθος μας στέρησε κάτι τεράστιο. Είναι σκάνδαλο και δυστυχώς δεν φαίνεται να ενοχλεί πολλούς ανθρώπους
»

Το πέναλτι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.