Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε φιλικά με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Ανακοίνωσε φιλικά με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2014 15:35
Φιλικά προετοιμασίας με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα δώσει τον Αύγουστο η Ξάνθη, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει επίσης τη Βέροια και τον Πανθρακικό.

Τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η Ξάνθη, η οποία θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στις 2 Αυγούστου, ενώ στις 5 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο της φιλικό είναι στις 25 Ιουλίου με τη Βέροια, ενώ στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό. Παράλληλα η ομάδα θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα τον αντίπαλο της πρόβας τζενεράλε.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της. Στις 25 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το πρώτο από αυτά με αντίπαλο την Βέροια στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena». Στην συνέχεια η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (02/08) ενώ στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Στις 10 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί και ο αντίπαλος της πρόβας τζενεράλε (16/08).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.