Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»

Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2014 22:30
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Ουρουγουάης με την Ιταλία ο Τζόρτζιο Κιελίνι ξέσπασε κατά τον Λουίς Σουάρες ο οποίος φάνηκε ότι δάγκωσε τον Ιταλό αμυντικό δύο λεπτά πριν το γκολ του Γκοντίν που χάρισε την πρόκριση στη «σελέστε».

Έξαλλος κατά της διαιτησίας και της μη αποβολής του Σουάρες εμφανίστηκε αμέσως μετά το παιχνίδι ο Τζόρτζιο Κιελίνι ο οποίος φάνηκε ότι δέχτηκε… δαγκωνιά από τον επιθετικό της Λίβερπουλ.

Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός χαρακτήρισε τον Σουάρες «φίδι» και κάλεσε την FIFA να τον τιμωρήσει μέσω του βίντεο:

Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»
«Η αποβολή του Μαρκίζιο και η μη αποβολή του Σουάρες έκριναν το ματς. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσο ήμασταν 11 εναντίον 11 είχαμε τον έλεγχο και η Ουρουγουάη δεν ήταν επικίνδυνη. Προφανώς με 10 παίκτες στα τελευταία 30 λεπτά ήταν δύσκολο και υποφέραμε, ενώ τιμωρηθήκαμε από μία στημένη φάση.

Ο Σουάρες είναι φίδι και την γλιτώνει γιατί η FIFA θέλει να προστατεύσει τα αστέρια της. Θέλω να δω αν έχουν το κουράγιο να τον τιμωρήσουν μέσω του βίντεο. Ο διαιτητής είδε το σημάδι από την δαγκωνιά αλλά δεν έκανε τίποτα
».

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σουάρες προβαίνει σε τέτοια ενέργεια, καθώς το 2010 είχε τιμωρηθεί για ανάλογη συμπεριφορά ως παίκτης του Άγιαξ ενώ το 2013 δάγκωσε και τον Ιβάνοβιτς της Τσέλσι με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δέκα αγωνιστικές!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δαγκωνιά του Σουάρες:


Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»
Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»
Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»
Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»
Κιελίνι: «Φίδι ο Σουάρες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.