Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: 2X2 και πρόκριση για το Βέλγιο (video)

Μουντιάλ 2014: 2X2 και πρόκριση για το Βέλγιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2014 20:56
Το Βέλγιο «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα απέναντι στη Ρωσία και με γκολ του Ορίζι στο 88’, έπειτα από ασίστ του Αζάρ, επέτρεψε στους Βέλγους να πάρουν τη νίκη με 1-0 και να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ. Είχε δοκάρι ο Μιραλάς ο οποίος μπήκε στο 75’ και βοήθησε επιθετικά την ομάδα του Βίλμοτς, φώναξε για πέναλτι στο πρώτο μέρος η Ρωσία

Για ακόμα ένα παιχνίδι το Βέλγιο δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του και χρειάστηκε ξανά βοήθεια από τον πάγκο για να καταφέρει να σκοράρει, καθώς ο Ορίζι αντικατέστησε τον Λουκάκου και με δικό του τέρμα στο 88’ χάρισε τη νίκη (1-0) στους Βέλγους απέναντι στη Ρωσία, σκορ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Βίλμοτς.

Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Βέλγοι παρότι είχαν την κατοχή, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση με την Ρωσία, η οποία είχε καλές στιγμές με σουτ των Φαϊζούλιν (12’) και Σατόφ (30’), ενώ στο 44’ ο Κοκόριν από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Μάλιστα στο 28’ η ομάδα του Καπέλο φώναξε για πέναλτι καθώς ο Αλντερβάιρελντ κλώτσησε τον Κανουνικόβ στην περιοχή, χωρίς να τιμωρηθεί.

Μουντιάλ 2014: 2X2 και πρόκριση για το Βέλγιο (video)
Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους Ρώσους να είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 81’ με σουτ του Γεστσένκο που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Κάπου εκεί το Βέλγιο «ξύπνησε» και σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Μιραλάς ο οποίος στο 84’ σημάδεψε το δοκάρι του Ακινφέεφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος έδωσε στον Αζάρ, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς το σουτ του κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Ωστόσο στο 88’ μετά από ωραία ενέργεια του άσου της Τσέλσι, ο Ορίζι -που αντικατέστησε τον κακό Λουκάκου- έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ χάρισε τη νίκη στο Βέλγιο, το οποίο είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιραλάς στις καθυστερήσεις για να πετύχει και 2ο γκολ.

Έτσι το Βέλγιο εξασφάλισε την πρόκριση για τους 16, την ώρα που η Ρωσία έμεινε μόλις με ένα βαθμό και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας.

Βέλγιο: Κουρτουά, Άλντερβέιρελντ, Φαν Μπούιτεν, Κομπανί, Βερμάελεν (32’ Βερτόγχεν), Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντε Μπρούιν, Μέρτενς (75’ Μιραλάς), Αζάρ, Λουκάκου (57’ Ορίζι)

Ρωσία: Ακινφέεφ, Κοζλόφ (62’ Εσένκο), Ιγκνασέβιτς, Γκλουσακόφ, Κοκόριν, Μπερεζούτσκι, Σάτοφ (83’ Τζαγκόεφ), Σαμέντοφ, Φαϊζουλίν, Κομπάροφ, Κανούνικοφ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.