Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Μοιρασιά για Γερμανία και Γκάνα, ρεκόρ ο Κλόζε (video)

Μουντιάλ 2014: Μοιρασιά για Γερμανία και Γκάνα, ρεκόρ ο Κλόζε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2014 23:59
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, Γερμανία και Γκάνα ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους Γερμανούς να ανοίγουν το σκορ στο 51’ με τέρμα του Γκέτσε, την αφρικανική ομάδα να γυρίζει το σκορ σε 9 λεπτά με τους Α. Αγιού (54’) και Γκιάν (63’), ωστόσο ο Κλόζε ισοφάρισε για το τελικό σκορ στο 71’ και έπιασε τον Ρονάλντο στην πρώτη θέση της λίστα των αρχισκόρερ του Μουντιάλ με 15 γκολ.

Με τον Μίροσλαβ Κλόζε να μπαίνει ως αλλαγή και να πετυχαίνει ιστορικό γκολ (έπιασε τον Ρονάλντο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς όλων των εποχών), η Γερμανία ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη μαχητική Γκάνα η οποία είχε ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη!

Η Γερμανία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 51’ με γκολ του Γκέτσε, ωστόσο οι Γκανέζοι δεν πτοήθηκαν και γύρισαν το σκορ με τέρματα των Αντρέ Αγιού (54’) και Ασαμόα Γκιάν (63’), ωστόσο στο 71’ ο νεοεισελθόντας Κλόζε ισοφάρισε για το τελικό 2-2, σκοράροντας το 15ο γκολ του σε Μουντιάλ, σκοράροντας μάλιστα σε 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μουντιάλ 2014: Μοιρασιά για Γερμανία και Γκάνα, ρεκόρ ο Κλόζε (video)
Η Γκάνα μπήκε αρκετά δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με πλασέ του Γκιάν στο 7’ και με δυνατά σουτ των Ατσού (13’) και Μουντάρι (33’) που απόκρουσε ο Νόιερ.

Ωστόσο η Γερμανία –που δεν απείλησε σημαντικά στο πρώτο μέρος- ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει στην επανάληψη, με τον Μίλερ να σεντράρει και τον Γκέτσε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Γκάνας, η οποία όμως αντέδρασε άμεσα, καθώς έκανε την ανατροπή σε 9 λεπτά με τέρματα των Αντρέ Αγιού (54’) και Ασαμόα Γκιάν (63’).

Παρόλα αυτά η Γερμανία έφτασε στην ισοφάριση με τον Μίροσλαβ Κλόζε στο 71’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς οι δύο ομάδες παρότι είχαν ευκαιρίες για 3ο τέρμα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά.

Έτσι η Γερμανία έφτασε τους 4 βαθμούς και είναι πρώτη στον 7ο όμιλο, ενώ η Γκάνα πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά την ήττα από τις ΗΠΑ και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση.

Γερμανία: Νόιερ, Μπόατενγκ (46’ Μουστάφι), Χέβεντες, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Λαμ, Κεντίρα (69’ Σβαϊνστάιγκερ), Οζίλ, Γκέτσε (69’ Κλόζε), Κρόος, Μίλερ.

Γκάνα: Νταουντά, Γκιάν Ασαμόα, Ατσού (72’ Ουακάσο), Μπόατενγκ (52’ Τζόρνταν Αγιού), Αντρέ Αγιού, Μουντάρι, Ραμπιού (77’ Μπαντού), Μενσά, Ασαμόα, Μπόι, Αφούλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.