Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: Με το «δεξί» το Μεξικό (video)

Μουντιάλ 2014: Με το «δεξί» το Μεξικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2014 21:03
Με γκολ του Περάλτα στο 61’, το Μεξικό κέρδισε με 1-0 το Καμερούν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ, πιάνοντας την Βραζιλία στην κορυφή του πρώτου ομίλου με τρεις βαθμούς. Δύο «καθαρά» γκολ του Μεξικού ακυρώθηκαν στο πρώτο μέρος!

Στην κορυφή του πρώτου ομίλου μαζί με την Βραζιλία βρίσκεται το Μεξικό μετά τη νίκη του με 1-0 απέναντι στο Καμερούν χάρη σε γκολ του Περάλτα (61'). Ανώτερη η ομάδα του Ερέρα η οποία πήρε δίκαια τη νίκη, ενώ διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα στο πρώτο ημίχρονο για δύο γκολ του Ντος Σάντος που ακυρώθηκαν λανθασμένα ως οφσάιντ.

Το Μεξικό ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, δημιουργούσε κινδύνους στην εστία του Καμερούν και στο 11’ κατάφερε να σκοράρει με τον Ντος Σάντος, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Μουντιάλ 2014: Με το «δεξί» το Μεξικό (video)
Στη συνέχεια το Καμερούν ισορρόπησε και έχασε μεγάλη στιγμή στο 21’, με τον Ετό να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η αφρικανική ομάδα γλίτωσε το 1-0 όταν στο 27’ ο Μάρκες μπερδεύτηκε με τον Μορένο προ του Ιτάντζ και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι Μεξικανοί απέκτησαν εκ νέου το έλεγχο και στο 30’ τους ακυρώθηκε δεύτερο «καθαρό» γκολ ξανά του Ντος Σάντος, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απομάκρυνση του Σονγκ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον επόπτη όμως να καταλογίζει οφσάιντ.

Στην επανάληψη, το Μεξικό ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Ιτάνζ να νικάει σε τετ-α-τετ τον Περάλτα στο 48’, ωστόσο στο 61’ παρότι απόκρουσε αρχικά το σουτ του Ντος Σάντος, δεν μπόρεσε να πει «όχι» και στον επερχόμενο Περάλτα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στα υπόλοιπα λεπτά το Καμερούν προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα με εξαίρεση τη φάση στο 90ο λεπτό όταν ο Μουκάτζο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οτσόα με κεφαλιά, την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αζαξιό.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Ερνάντες έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «σφραγίσει» τη νίκη, καθώς αστόχησε εξ’ επαφής, ωστόσο τελικώς το Μεξικό δεν το πλήρωσε και κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται πλέον για την μάχη με τη Βραζιλία (17/6).

Μεξικό: Οτσόα, Ροντρίγκες, Μάρκες, Ερέρα(90' Σαλσίδο), Λαγιούν, Ντος Σάντος, Μορένο, Γκουαρδάδο (69' Φαμπιάν) Περάλτα (74'Ερνάντες),Αγκιλάρ, Βάσκες

Καμερούν: Ιτάντζ, Ασού-Εκοτό, Ενκουλού, Τζεγκουέ (46' Νούνκε), Σονγκ (80' Γουεμπό), Μουκαντζό, Ενό, Τσουπό-Μοτίνγκ, Σετζού, Εμπιά, Ετό

Βαθμολογία 1ου ομίλου:

1. Βραζιλία 3
2. Μεξικό 3
3. Κροατία 0
4. Καμερούν 0

Επόμενη αγωνιστική:

Βραζιλία - Μεξικό (17/6, 22:00)
Καμερούν - Κροατία (19/6, 1:00)

Το γκολ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.