Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Μαρτίνεθ μέχρι το 2019 η Έβερτον!

«Έδεσε» Μαρτίνεθ μέχρι το 2019 η Έβερτον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2014 02:12
Στον πάγκο της Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Η πολύ καλή πορεία της Έβερτον τη φετινή σεζόν, με τα «ζαχαρωτά» να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να χάνουν στο φινάλε την 4η θέση που οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας στη 5η θέση, πίσω από την Άρσεναλ, ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Έβερτον το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο και θα μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του «Μέρσεϊσαϊντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

«Είμαι ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω για πολλά χρόνια στην Έβερτον. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πως πρόκειται για εξαιρετικό σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω εδώ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.