Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και ο Ράμα από την ΑΕΚ

Τέλος και ο Ράμα από την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2014 14:37
Ο Ρενάλντο Ράμα είναι ο ένατος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την ΑΕΚ, μετά την άρνηση του να παραχωρηθεί δανεικός την επόμενη σεζόν.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΑΕΚ γνωστοποίησε την αποχώρηση του Ρενάλντο Ράμα ο οποίος έγινε ο ένατος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την «Ένωση» στη Football League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο 24χρονος αρνήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Ρενάλντο Ράμα δε θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή κ. Νίκο Λυμπερόπουλο όπου του προτάθηκε να δοθεί δανεικός, πρόταση που δεν αποδέχτηκε».

Παρελθόν και ο Καζβιρόπουλος


Τέλος και ο Ράμα από την ΑΕΚ
Την αποχώρηση του από την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Τρύφων Καζβιρόπουλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook

Ο Τρύφων Καζβιρόπουλος είναι η 10η αποχώρηση της ΑΕΚ, μετά τους Τάσο Τσουμάγκα, Ζντράβκο Πόποβιτς, Έντιν Μούργκα, Αλέξανδρο Δημγκιόκα, Σταύρο Σταθάκη, Κώστα Τσούπρο, Σωκράτη Τσουκαλά, Ρομπέρτο Κάτσικα και Ρενάλντο Ράμα.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Μετά από 10 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου έφτασε ένα προσωρινό τέλος... Εύχομαι πραγματικά κάποια στιγμή να ξαναβρεθώ στην μεγαλύτερη ομάδας της Ελλάδας που θα έχει το δικός της γήπεδο και την τρέλα των οπαδών της να την ακολουθεί παντού. Υ.Γ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!», δήλωσε στο Facebook ο ποδοσφαιριστής

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.