Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τενοντίτιδα ο Ρονάλντο, προβληματισμός στη Πορτογαλία

Τενοντίτιδα ο Ρονάλντο, προβληματισμός στη Πορτογαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2014 14:29
Μέσω ανακοίνωσης, το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Πορτογαλίας γνωστοποίησε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάσχει από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου.

Τον λόγο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να επιστέψει ακόμα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων γνωστοποίησε η πορτογαλική ομοσπονδία, καθώς μέσω ανακοίνωσης, την οποία και υπογράφει το ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας, αναφέρει πως ο άσος της Ρεάλ πάσχει από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του αριστερού του γονάτου.

Να σημειωθεί πως για το θέμα έχει εκφράσει τον προβληματισμό της η Ρεάλ καθώς υπάρχουν φόβοι στην ομάδα ότι ο Ρονάλντο θα πιεστεί να παίξει στο Μουντιάλ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με μεγαλύτερο τραυματισμό.

«Ελπίζουμε πως ο Κριστιάνο θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Τα πηγαίνει καλά και είναι χαλαρός. Τα πράγματα βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση», τόνισε ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Νάνι και πρόσθεσε

«Αν για κάποιο λόγο ο Ρονάλντο δεν είναι εδώ, όποιος και να παίξει θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση αλλά και την ικανότητα να φέρει σε πέρας την δουλειά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.